guido bandido & loes de kattepoes

In coronatijden speelt de verveling wel eens parten. Samen met Leen Sas heb ik van deze verveling een deugd proberen maken: we hebben een klein geïllustreerd kindervoorleesboekje uit onze hoed getoverd, getiteld: Guido Bandido en Loes de Kattepoes, ideaal om voor te lezen. Het doelpubliek was onze eigen kroost, maar we dachten dat het boekje misschien ook wel materiaal is voor benefietacties. De eerste ronde was voor Feestvarken vzw; de tweede voor SteunGlenn vzw.

Het goede doel: SteunGlenn vzw

Nieuwe openstelling van ons formulier ten voordele van SteunGlenn vzw. SteunGlenn vzw werd opgericht door zijn vrienden om hem te steunen. Glenn is ongeneeslijk ziek. Momenteel wordt hij behandeld in een privékliniek in Keulen. Voor deze behandeling zijn geen tussenkomsten en de kosten lopen hoog op. Meer info over de kliniek, zijn behandeling, de kosten vind je op www.iozk.de.

Het boekje

‘Guido Bandido en Loes de Kattepoes’ (Raf Van Rooy & Leen Sas) is een krachtig kortverhaal over poeslief kattenkwaad, waar zowel kinderen als ouders van kunnen genieten. Het is een verhaal van verstoting en herwonnen liefde om troost uit te putten in deze donkere dagen. Dat alles is verpakt in prachtige illustraties en een taal die poezenpoëzie probeert te ademen.

Details van het boekje

  • A5-formaat
  • Hardcover
  • 24 pagina’s
  • Tekst: Raf Van Rooy
  • Illustraties: Leen Sas

Bestelling

Voor €20 kan ‘Guido Bandido en Loes de Kattepoes’ van jou zijn, en de winst gaat integraal naar SteunGlenn vzw. Je kan het boek bestellen door dit formulier in te vullen. Je bestelling is pas definitief als we je overschrijving hebben ontvangen op het rekeningnummer BE68 0017 0193 6334 – met vermelding van ‘[je naam] – Guido Bandido’.
Als je meerdere boekjes wil, kan dat natuurlijk ook! Geef dat dan best aan in het laatste veld ‘Eventuele bijkomende opmerkingen’.
Bestellen vóór 1 april. Levering verwacht begin mei.

Afhaal

Bij voorkeur kom je het boekje coronaproof afhalen op Broekzijstraat 88, 2275 Lille na een seintje op +32 499 14 47 21. Op aanvraag willen we het ook in de bus komen stoppen (enkel in Groot-Lille).
Als je geen lezer bent of al een boekje hebt, kan je het boekje ook schenken aan Feestvarken vzw voor in hun verjaardagspakketten voor kinderen in kwetsbare situaties: dat mag je dan aangeven bij ‘Eventuele bijkomende opmerkingen’ en wij zorgen dat het boekje op zijn plaats terechtkomt.

%d bloggers like this: